Miért regisztráljak?

Az email a legrégebb óta létező internetes szolgáltatás

A kapcsolattartás hagyományos formái, köztük az elektronikus levelezés is, túlélt eddig minden divatirányzatot, válságot, a legfontosabb eszköz ma is dokumentumok küldésére és fogadására. Kell egy munkahelytől, szolgáltatótól független email cím mindenkinek.

Privát szféra

Vannak üzenetek, melyeket célszerű kifejezetten nem a céges levelezésen keresztül kezelni. Válaszd le a magán leveleidet a munkahelyi címedről, cseréld ki a közösségi média (Facebook, Instagram, TikTok, stb.) kapcsolati címeit is erre! Az életed sok pontban fog még változni. Ez az email cím azonban lehet állandó.

Biztonság

A kétszintű azonosítással (2FA) még abban az esetben is meg tudod óvni a postafiókodat illetéktelen belépéstől, felhasználástól, ha a jelszavadat valamilyen módon kitalálják. Mobil applikáció és másodlagos email is támogat a biztonságos belépésben. A mobil azonosítás iPhone és Android készülékeken is működik.

Magas szintű mobil támogatás

A levelezés kényelmes mobiltelefonos elérése ma már alapkövetelmény. Ettől azonban sokkal többet adunk. Mobil applikáció nélkül is elolvashatod a leveleidet, a felületet kisebb- és közepesebb képernyőjű telefonokra, tabletekre is optimalizáltuk.

Dropbox és Google Drive támogatás

A csatolmányok kezelése - valljuk meg - mobilon nem is annyira egyszerű dolog. Másoknál. A rendszerünk azonban támogatja a két legjelentősebb online tárhelyszolgáltató a Dropbox és a Google Drive szolgáltatásait. Ide tárolhatod és innen becsatolhatod a képeidet, videóidat, önéletrajzodat, mindent, amihez elvben kellene az otthoni géped is. Tedd a fontos doksijaidat a felhőbe és legyen kéznél, amikor csak kell!

Naptár

A napi teendőid, szabadság terved, állásinterjú, mozi, randi és minden fontos időpont könnyen kezelhető és aktuális állapotban tartható a telefonod naptárjával. A telefonon módosított naptárbejegyzés is szinkronizálódik.

Egyedi aláírások

Minden leveled végére képpel illusztrált aláírást társíthatsz. Ez lehet az arcképed, lehet egy logó, lehet a hangulatodnak éppen megfelelő fotó, bármi. Tedd személyessé minden egyes leveledet! Ehhez egy nagyon egyszerű szerkesztőt adunk támogatásként.

Többféle kezelő felület

Mindenkinek más az ízlése. Így mi sem egy felületet adunk a levelezéshez, próbáld ki mindet, az egyik biztosan jobban fog tetszeni, mint a másik. Van Gmail-szerű elrendezés, van Outlook és úgynevezett Droid nézet is. Válassz a hangulatodnak éppen megfelelőt!

Függetlenség

Sok mobil- vagy internetszolgáltató ad email címet a szolgáltatása mellé. Szolgáltató váltáskor azonban ezek a címek elvesznek és az erre a címre készített vásárlások, regisztrációk, stb. elérhetetlenek lesznek. Ez az email cím mindentől független. Ezt használd!

Add meg a kívánt e-mail címedet és kezdd meg a regisztrációt:

@postino.hu